Poniedziałek:   2.03.20

Zupa:   Jarzynowa z ziemniakami.               1,3,9

Danie II:  Zapiekanka makaronowa z mięskiem i pomidorami. Owoc.

Kompot.

 

Wtorek:  3.03.20

Zupa:   Szpinakowa z lanym ciastem.  1,3,7,9

Danie II:  Ziemniaki. Mielony. Buraczki z jabłkiem. Kompot.

 

Środa:   4.03.20

Zupa:     Ziemniaczano – porowa   7,9

Danie II:  Kasza. Gulasz wołowo- wieprzowy. Ogórek kiszony.

Kompot.

 

Czwartek:  5.03.20

Zupa:     Zupa z makaronem.   1,3,7,9

Danie II:   Ziemniaki. Rolada. Kapusta czerwona z jabłkiem. Kompot.

 

Piątek:   6.03.20

Zupa:   Żurek z ziemniakami.   1,3, 7

Danie II:  Pierogi ze szpinakiem. Banan. Kompot.

 

Poniedziałek:   9.03.20

Zupa:   Gulaszowa z ziemniakami.      1,3,7,9

Danie II:  Makaron z twarogiem. Sałatka owocowa. Kompot.

 

Wtorek:  10.03.20

Zupa:   Pomidorowa z ryżem.   3,7,9

Danie II:  Ziemniaki. Kotleciki curry. Sałatka grecka. Kompot.

 

Środa:   11.03.20

Zupa:     Zupa cebulowa z grzankami.       1,7,9

Danie II:  Ziemniaki. Pieczeń z szynki wieprzowej. Surówka colesław.

Kompot.

 

Czwartek:  12.03.20

Zupa:     Barszczyk z ziemniakami.

Danie II:   Ryż. Potrawka drobiowa. Brokuły z wody. Kompot.

 

Piątek:   13.03.20

Zupa:    Zupa z lanym ciastem.   1,3,7,9

Danie II: Ziemniaki. Pulpety z ryby w sosie koperkowym. Marchewka

mini. Herbatka z cytryną.

 

Poniedziałek:   16.03.20

Zupa:

Danie II:  Fasolka po bretońsku z bułką. Soczek.

Wtorek:  17.03.20

Zupa:

Danie II:  Zapiekanka ziemniaczana z boczkiem i kiełbaską. Herbatka.

 

Środa:   18.03.20

Zupa:

Danie II:  Bigos. Ziemniaki. Herbatka.

 

Czwartek:  19.03.20

Zupa:     Ziemniaczano – porowa.

Danie II:   Kasza gryczana. Gulasz wołowy. Ogórek kiszony. Kompot.

 

Piątek:   20.03.20

Zupa:    Zupa neapolitańska.

Danie II:  Ziemniaki. Ryba po grecku. Owoc. Kompot.

 

Poniedziałek:  23.03.20

Zupa:    Zupa z ziemniakami i fasolką szparagową.   1,3.7,9

Danie II:  Pierogi z owocami. Marchewka z pomarańcza. Sok.

 

Wtorek: 24.03.20

Zupa:   Zupa z makaronem.      1,3,7,9

Danie II:  Ziemniaki. Pieczeń z indyka. Kapusta czerwona z jabłkiem. Kompot.

 

Środa:  25.03.20

Zupa:     Jarzynowa z ziemniakami.   3,7,9,

Danie II:  Kasza. Pulpety w sosie pomidorowym. Kalafior z masełkim i bułka. Kompot.

 

Czwartek:  26.03.20

Zupa:     Pomidorowa z makaronem.      7,9

Danie II:   Ziemniaki. Pałki z kurczaka z piekarnika. Surówka z kapusty

pekińskiej. Kompot.

 

Piątek: 27.03.20  

Zupa:   Żurek z ziemniakami i jajkiem.  3,9

Danie II:  Ryż z jogurtem owocowym. Banan. Sok.

 

 

Przygotowane dania mogą zawierać śladowe ilości alergenów: lista alergenów znajduje się na tablicy ogłoszeń i stronie internetowej naszej szkoły.

Jadłospis układany jest z dwutygodniowym wyprzedzeniem, w związku z tym mogą w nim zachodzić zmiany wynikające z przyczyn niezależnych od nas.

 

SEKRETARIAT

Godziny pracy:
Poniedziałek, wtorek, piątek
godz 7.30 – 15.30
Środa 7.30 - 15.30 (dzień kancelaryjny)
Czwartek
godz. 7.30 -17.00

DYREKTOR

Przyjmuje rodziców
w sprawie skarg i wniosków:
poniedziałek 10.00 - 14.00
wtorek 8.00 - 10.00
czwartek 15.00 - 17.00

ZASADY REKRUTACJI

Szukasz informacji o stypendiach? A może o ciekawych konkursach lub grantach?

StatPress

Ilość odwiedzin dzisiaj: 139
Ilość wszystkich odwiedzin: 111442